acces membri
SERVICII

In cazul unei avarii, reparatiile de tinichigerie sunt operatii complexe, implicand interventii asupra componentelor metalice si / sau a elementelor de structura ale masinii dvs.

Diagnosticarea tipului de interventie necesara, inlocuirea sau repararea componentelor pentru asigurarea integritatii autoturismului, sunt vitale pentru ca masina dumneavoastra sa devina ca noua.

Acesta este obiectivul specialistilor nostri.

Mici retusuri sau operatii complexe in domeniul tinichigeriei si vopsitoriei?

Desi nu ne dorim, cu totii avem nevoie de ele la un moment dat. De aceea e bine sa apelam la profesionisti.

Factorii de succes pentru o reparatie de calitate depind de varsta masinii, modul in care a fost intretinuta vopseaua, folosirea unui garaj inchis, calitatea consumabilelor si echipamentelor din dotarea atelierului service, si multe altele.

Toate aceste aspecte contribuie la rezultatul final: o reparatie fara cusur si o vopsire uniforma si armonioasa care dureaza.

Chiar si atunci cand lucrurile par usoare, cum ar fi doar inlocuirea unei simple bare de protectie sau a unui stop ca urmare a unui accident minor, tratam lucrurile cu maxima seriozitate si grija pentru detalii.

Pentru ca fiecare operatie este importanta pentru noi si ne dorim ca masina ta sa arate ca inainte.

Gama de servicii disponibile in atelierele PerfektAuto este specifica fiecarui centru. Reparatii mecanica, directie, injectie, climatizare, tractare, sau multe altele pot fi efectuate in atelierele centru.

 

Va rugam verificati meniul "membri retea" pentru a consulta oferta completa de servicii disponibile in cea mai apropiata locatie.