acces membri
PARTENERI

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra, membrii retelei PerfektAuto au incheiat contracte de decontare directa cu majoritatea companiilor de asigurari.

Pentru detalii, va rugam consultati sectiunea “Cauta cel mai apropiat atelier” sau contactati direct atelierul PerfektAuto cel mai apropiat.

Gama de piese de schimb, disponibila prin reteaua PerfektAuto, se adreseaza tuturor marcilor si modelelor auto prezente in Romania.

Componente de origine si aftermarket, fabricate de catre producatori renumiti, sunt disponibile la un raport calitate/pret optim, in atelierele PerfektAuto.

Va prezentam o scurta descriere a pieselor de schimb, in functie de provenienta lor:

Piese auto OE

Sunt componente (original equipment) folosite de catre producatorul autovehiculului, pe linia de asamblare, si sunt fabricate in conformitate cu specificatiile si standardele de productie furnizate de acesta. Ambalajul lor poarta insemnele producatorului de autovehicule.

 Piese auto OEM si AM premium

Sunt piese (original equipment manufacturer) identice sau de aceeasi calitate ca si componentele folosite la asamblarea unui autovehicul. Ele sunt fabricate de catre producatori de prim montaj, in conformitate cu specificatiile si standardele de productie furnizate de producatorul de autovehicule. Ambalajul acestora poarta insemnele producatorului de componente.

 Piese auto AM si AM certificat

Piesele de schimb de calitate echivalenta (aftermarket sau independent aftermarket IAM) sunt exclusiv piese de schimb produse de catre orice producator care poate certifica in orice moment ca piesele in cauza au aceeasi calitate cu cea a componentelor care sunt sau au fost utilizate la asamblarea autovehiculelor respective.