acces membri
NOUTATI

Servicii de calitate si in Ploiesti

 

Noul centru PerfektAuto Pex este acum la dispozitia dumneavoastra, in Ploiesti. Aici veti gasi servicii de calitate, o gama completa de piese de schimb cu un raport optim calitate/pret si consultanta in vederea adoptarii celei mai bune decizii pentru autoturismul dumnevoastra.

Va asteptam !

PerfektAuto Roadman

O noua locatie PerfektAuto va asteapta cu portile deschise, in judetul Dambovita.

Service multimarca, autorizat si certificat RAR , cu echipamente tehnice moderne, personal instruit ce va ofera urmatoarele servicii : mecanica, electrica, electronica, diagnoza computerizata, service roti, geometrie computerizata 3D, indreptat jante, tinighigerie, vopsitorie, spalatorie, ITP, precum si consultanta pentru achizitia pieselor auto.

In timp ce mecanicii PerfektAuto va repara masina in cele mai bune conditii, puteti sa luati masa, bea cafeaua sau un suc in restaurantul locatiei.

Calitate la un pret corect: PerfektAuto Roadman situat in Sat Dumbrava, Str. Principala, Nr. 219A, judetul Dambovita.

Inaugurare PerfektAuto Ral Grand

Din data de 16.09.2011, atelierul service Ral Grand a devenit membru al retelei nationale PerfektAuto, primul concept de service specializat in domeniile tinichigerie, caroserie si vopsitorie din Romania.

Servicii de calitate, piese de schimb furnizate de producatori consacrati, promptitudine si transparenta, toate le veti regasi la Ral Grand Service.

 

Inaugurare PerfektAuto Da Capo

PerfektAuto Da Capo

Acum si in Calarasi puteti beneficia de reparatii tinichigerie si caroserie de calitate si in acord cu exigentele fiecarui proprietar auto. La PerfektAuto Da Capo Calarasi (situat la adresa Sos. Chiciului Km4), clientii vor gasi un partener de incredere, ce asigura un raport calitate – pret optim si reparatii efectuate de specialisti cu pregatire profesionala solida.

Uram un calduros “Bun Venit !” noului partener si il asiguram de intregul sprijin in activitatea sa.

 

Inaugurare PerfektAuto Lars

Incepand cu luna August, suntem mai aproape de soferii din judetul Prahova. Noul membru al retelei noastre, PerfektAuto Lars (situat in localitatea Brebu), este un profesionist si partener de incredere ce ofera servicii si produse de calitate tuturor colaboratorilor.


Ii uram un calduros “Bun Venit !” si il asiguram de tot sprijinul nostru.